Wij zijn een online drukkerij (mooiook.nl) en hebben ons kantoor (100m2) in Groningen.
Wij wonen in Winsum en willen graag dichter bij huis werken. Wij zoeken dus bedrijfsruimte voor ons kantoor. De oppervlakte moet minimaal 100m2 zijn maar veel groter mag ook, we hebben voornemens om uit te breiden. Kernwoorden zijn daarbij duurzaam, upcycle, ecologisch, samenwerkend met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.
De plannen die wij hebben is in een notendop:
– MOOI OOK, momenteel een kleine drukkerij, verder uitbreiden (wij zijn nu met 5 personen) welke landelijk geboortekaartjes verkoopt via internet.
– In de toekomst willen wij een zeefdrukkerij erbij starten
– Wij drukken kaartjes van duurzame materialen als hout, groeipapier, en karton. De restanten willen wij gaan hergebruiken tot upcycle design producten. Hierbij willen we een werkplaats creëren waarbij er ruimte is voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of herintreders.
– Afhankelijk van de locatie en de grootte van het pand een yoga studio, waarbij er lesgegeven wordt door lokale yoga docenten
 
– Afhankelijk van de locatie van het pand willen we ook een horecabedrijf openen, een soort brasserie vanaf 08.00 uur ’s ochtends, alleen overdag gericht op de Pieterpad lopers. Koffie/thee, biologische raw juices, kleine snacks, mede gerund door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of herintreders.
– Toeristische winkel met ansichtkaarten, producten van papier, posters, souvenirs etc, gemaakt door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of herintreders.
Voor informatie of aanbiedingen kunt u contact opnemen met Iris Mager op 06 1980 6980.
geplaatst op 15 september 2020.