• Categorie(ën) Horeca, Wonen
  • Adres De Buorren 32, Peazens, Nederland, Friesland
  • Monumentstatus Karakteristiek
  • Bouwjaar 1800
  • Pandoppervlak 150 m²
  • Perceeloppervlak 455 m²
  • Ligging in het centrum
  • Vraagprijs € 299.500

Bieden vanad €.299.500,- k.k.

Ondernemen met het eilandgevoel maar dan op het vaste land!

Op de grens van het tweelingdorp Paesens Moddergat staat dit sfeervolle dorpscafé/eetcafé annex snackbar de Zwarte Arend.

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen ‘wad eetcafé’ koffietent of dorpscafé te beginnen dan is dit je uitgelezen kans!

Dit horecapand leent zich uitstekend voor een goed eetcafé/koffiebar enz. ’s ochtends rollen de toeristen/ cultuursnuivers het dorp al binnen om volop te genieten van de ongerepte natuur, de historie en de prachtige ‘fiskershuskes’

De bijbehorende terrassen lenen zich er uitstekend voor om al die toeristen en passanten te kunnen bedienen.

Met de huidige indeling van het café/eetcafé valt er een goed inkomen te verdienen, en dat er voor de toekomst v.w.b. het café/eetcafé/snackbar hoge verwachtingen zijn. Jaarlijks komen er steeds meer naar het prachtige Noorden van Nederland om te genieten van het Wad, dat als uitzonderlijk mooi natuurgebied omschreven staat, met aangrenzend het Nationaal Park Lauwersmeer, het eldorado voor veel vogelliefhebbers. Dokkum (een van de Elfsteden) met alle voorzieningen ligt op ca 10 minuten, op slechts enkele minuten ligt het dorpje Anjum voor al uw dagelijkse boodschappen.

Er is een vergunning aangevraagd en verkregen om een grootscheepse verbouwing te laten plaatsvinden. In de fotosessie krijgt u een impressie van de eventuele (nog te moeten realiseren) nieuwbouwplannen. Tevens zijn hier een tweetal plattegronden van de nieuwe situatie toegevoegd. In deze nieuwbouwplannen zijn een tweetal appartementen opgenomen met een mogelijk om deze te gaan verhuren wat in de huidige markt voor hoge huuropbrengsten gaat zorgen. Ook de verbouwing van het café zoals te zien op de plattegrond nieuwe situatie gaat ongetwijfeld veel extra omzet generen.

Kortom een mooi pand, met veel groei en omzet potentie, op een geweldige plek waar op geheel eigenwijze invulling aan gegeven kan worden.

GEMEENTE IS BEREID OM MEDEWERKING TE VERLENEN OM HET PAND TE SPLITSEN IN 2 WONINGEN DUS NOG MEER MOGELIJKHEDEN.

https://www.funda.nl/koop/paesens/huis-42379584-de-buorren-32/

Interesse in dit pand?

Neem contact op