Geplaatst op 30 mei 2016 in Achtergrond & opinie

bron: NRP.nl

Interview met Mark Verhagen. Op 26 mei komt het groeiende netwerk van NRP FORUM weer samen. Locatie: Akoesticum te Ede, de voormalige Frisokazerne. De kazerne heeft meer dan 100 jaar dienst gedaan als trainings- en huisvestingcomplex voor infanteristen.

De herbestemming van de kazerne heeft geleid tot een ingrijpende renovatie van de gevels en grote aanpassingen in de functies en indeling van de binnenruimtes. Op 23 januari 2015 vond de opening plaats van het Nationaal Trainingscentrum voor de Podiumkunsten. Behalve 8 studio’s, twee grote oefenzalen en 1 auditorium, heeft het trainingscentrum ook een restaurant, café en overnachtingsfaciliteiten voor 148 gasten.

Tijdens de NRP FORUM bijeenkomst “Kansen in het buitengebied” neemt Mark Verhagen, engineer at Hazenberg Bouw B.V. & Ozive, de aanwezigen mee in een rondgang langs inspirerende voorbeeldprojecten in het buitengebied. Wat is er dan leuker om Mark Verhagen alvast enkele vragen te stellen over zijn werkzaamheden bij Ozive en zijn rol bij de herbestemming van de voormalige frisokazerne?

lees verder