idestaH.F. Sinnema – De heer Sinnema is voorzitter van de Raad van Bestuur van zorggroep Idesta. Idesta zorggroep is een aanbieder van wonen met zorg, buurthulp en voorzieningen in Friesland. Dorpsgevoel en verbondenheid staan hierbij hoog in het vaandel. Eén van de herbestemde locaties is het voormalig groene kruisgebouw in Stiens. Hierin zijn negen appartementen gerealiseerd.

 

logo herbestemming_mettekstMurk de Jong – Directeur van Stichting DBF en projectleider van Herbestemming Noord. Stichting DBF zet zich in voor de leefbaarheid en economische dynamiek op het platteland. Dit doen zij o.a. via het project Herbestemming Noord. DBF begeleidt en adviseert initiatiefnemers.

 

hanze-hogeschoolJan Veuger – Dhr. Ing. Jan Veuger is lector Maatschappelijk Vastgoed bij de Hanzehogeschool in Groningen. Een van de speerpunten van dhr. Veuger is het inzetten van vastgoed als bedrijfsmiddel om hiermee de doelstellingen van maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Naast lector is hij ook directeur van CORPORATE © Real Estate Management en toezichthouder bij verschillende maatschappelijke organisaties.

 

opnieuw-thuisHans Cok – Hans Cok is de schakel tussen beleid en uitvoering als het gaat om huisvesting van statushouders. Hij is werkzaam bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie en functioneert als adviseur bij Platform Opnieuw Thuis. Dit platform ondersteunt gemeenten en corporaties met het huisvesten van vluchtelingen met een verblijfsvergunning.

 

terug naar uitnodiging